tirsdag 22. juli, 2014
  • HAVE Backstage: Film, musik og konceptuel kunstudstilling – ja, weekenden er minsandten lige om... set på Facebook 5 days ago
  • X Factor: Tak til alle jer, der kiggede forbi X Factor-campingvognen i Odense i... set på Facebook 17 days ago
  • Teater Grob: set på Facebook 26 days ago

Topanmeldelser til Love Never Dies på Det Ny Teater

Andrew Lloyd Webbers efterfølger til verdens ubestridt største musicalsucces The Phantom of the Opera er en succesfuld toer. Love Never Dies fremkalder tårer og hjertebanken hos dagbladenes teateranmeldere, som kvitterer med femstjernede og femhjertede anmeldelser.

Teateranmelderne på Politiken, Berlingske og Børsen er enige. Med Love Never Dies, som havde gallapremiere på Det Ny Teater den 24. oktober, har komponisten og tekstforfatteren Andrew Lloyd Webber gjort det igen. Skabt endnu en storladen musical, som lever op til de himmelhøje forventninger, der naturligvis har været til The Phantom of the Operas efterfølger.

”Phantomet giver intensiv hjertemassage. Det er befriende at blive blæst igennem på Det Ny Teater. Love Never Dies er fængende og flot melodrama i den storladne stil, hvor ikke et øje efterlades tørt,” skriver Monna Dithmer i Politiken og trækker fem røde hjerter op fra anmelderposens dyb.

Lever op til forventningerne
Der skal noget til for at følge kolossen The Phantom of the Opera, som med mere end 600.000 danske publikummer opnåede status som dansk teaterhistories ubetinget største publikumsucces nogensinde. Men Love Never Dies har, hvad der skal til.

”Love Never Dies er intet mindre end et overdådigt flot, stort melodrama med følelser for fuld musik, der knalder ud i alle hjørner af Det Ny Teater,” forstætter Monna Dithmer og slutter sin femhjertede anmeldelse med følgende ord:

”Det er musicalens store force som genre, at den kan gå derud på overdrevet, hvor teater i almindelig målestok frygter at træde. Befriende at blive blæst fuldstændig igennem. Det trænger man til i sådan en efterårssæson, hvor alt for meget teater holder sig på måtten.”

Bedre end i London
Berlingskes Jacob Steen Olsen er imponeret over den danske version af Love Never Dies, som, han mener, overgår opsætningen i London. 

”Via en opsætning i Australien er fortællingen blevet trimmet – og i den danske version har teatret ført fantomet ind i de mørke skygger, hvor han hører hjemme,” skriver han og belønner Love Never Dies med fem stjerner, inden han slutter anmeldelsen af med følgende ord:

”Jeg vil vove den påstand, at musicalen havde gået et år længere i London, hvis København havde haft fingre i den før. Muligvis er Love Never Dies stadig ikke den perfekte musical, men den er blevet meget bedre, og det Det Nye Teaters store musicalpublikum vil næppe blive skuffet.”

Love Never Dies har det hele
Børsens teateranmelder Lars C. W. Wallenberg er mindst lige så begejstret, hvilket ses i form af fem stjerner.

”Flot, imponerende, overraskende og velspillet. Fortsættelsen af The Phantom of the Opera, musicalen Love Never Dies på Det Ny Teater i København, har kort og godt det hele,” er de indledende ord i anmeldelsen, som roser stort set alle i den tocifrede millionopsætning.

Om Oscar Dietz, der spiller rollen som Christine Daaés lille søn, Gustave, skriver han:
”Det er sjældent, at børn forstår at tolke, synge og spille en rolle, men i det her tilfælde lykkes det overordentlig godt, så kompliment i børnehøjde for det.”

Lars C. W. Wallenberg har bare én opfordring til alle Phantom-fans:
”Andrew Lloyd Weber har gjort det igen, så hvis du er vild med The Phantom of the Opera, så køb billet til Love Never Dies på Det Ny Teater.”

Love Never Dies spiller på Det Ny Teater fra den 24. oktober 2012  til den 14. april 2013. Billetter kan købes her.

Comments

comments

Comments are closed.

Scroll To Top