3 måder at opdatere din have på

Varmere vejr betyder mere tid brugt i haven sammen med venner og familie. Hvis du vil være stolt over at vise din have frem, men ikke har tid til at bruge flere uger på at lave om, kan du altid bruge disse tips til at få din have til at se fantastisk ud. Det kan også være, at du ikke har helt styr på hvordan man bære sig ad med at arbejde i haven, men mange af disse opgaver er så nemme, at alle kan gøre det, eller i hvert fald få professionel hjælp til det.

Skift græs og sten

En ting der har stor betydning for, hvordan din have bliver set på, er hvordan dine fliser ser ud. Hvis de er gamle, slidte og der er mos mellem dem, er de ikke de flotteste at vise frem. Derfor kan du få den skiftet ud med nogle ny kvalitetsfliser fra easy-stone.dk. hvis du vælger at få dem lagt, er det hurtigt overstået og du får et flot resultat.

En anden ting du kan ændre, er dit græs. Hvis dit græs har brune pletter, og ser lidt træt ud, kan du plante nyt græs de manglende steder, og få et helt nyt og flot græs.

Tilføj planter

En anden vigtig ting, er at man har planter i sin have. Planter kan give et helt nyt udtryk, og også skabe en mere personlig og hyggelig have. Der skal ikke meget til før man ser en forskel. Man bliver også bare så glad når man om sommeren ser alle blomsterne springe ud og alle de grønne blade. Man kan nemt finde udendørs planter i blomsterbutikker og i plantecentre, hvis man leder efter noget større. Det er ikke specielt svært at passe på udendørsplanter, da man kan vande dem et par gange om ugen med en haveslange