Vildeste ting at lave til polterabend

Bumperballs sikrer masser af sjov

Der er mange ting, som man kan lave på en polterabend, men bumperballs er måske den sjoveste. Ifør jer en “badebold” hver, lav to hold og så bare slå jer løs.

Det er sjovere at spille fodbold med bumper balls

Der er mange ting, man kan lave i hverdagen. Man kan vælge at støvsuge, vaske op, lave mad eller nogle af de ting, som ingen rigtig gider. Er det ikke hverdag, men for eksempel en polterabend, så vil man gerne have, at der sker lidt mere end på en almindelig dag. Derfor begynder man at overveje mulighederne for, hvad der kunne være sjovt at tage sig til. Et af de nye koncepter og et af de mest sjove er at iføre sig noget, der ligner en stor badebold og spille fodbold. “Badebolden” gør det muligt at smadre, hoppe og tackle hinanden, uden at det gør ondt. Det er den oplagte begivenhed til en julefrokost på arbejdet, så man endelig kan få ram på sin chef under lovlige rammer. Det er ikke alle, der er lige gode eller glade for almindelig fodbold, men ved at iføre sig denne bold, der fungerer som en airbag kan alle være med. Det gælder både mænd, kvinder og børn. Det er en anderledes måde at spille fodbold på og en meget sjovere oplevelse for alle.

Bumperballs er det perfekte at lave på en polterabend

Hvis man har en ven, der skal giftes, så skal drengene ud og have sig en masse sjov. Dette indbefatter en lang række af traditioner og deriblandt så skal der køres lidt på den kommende brudgom. Han skal ydmyges helt til grænsen, der skal drikkes bajere og bare hygges helt hundrede procent. Som regel tager de bedste venner initiativet og planlægger en hel dag med sjov og udskejelser. Der tages stilling til, hvordan han skal overraskes på for eksempel arbejdet, hvilket tøj han skal have på og hvilke begivenheder dagen ellers skal byde på. Der skal helst være noget sjovt at tage sig til og noget, man ellers ikke normalt ville finde på at gøre. Hvad kan være mere sjovt end at pakke sig ind i nogle store badebolde for at smadre hinanden, mens man går efter at vinde kampen ved at score mål. Bumperballs er den ideele polterabendbegivenhed. Alle kan være med og man behøver ikke at være noget talent til fodbold for at nyde denne leg. Man kan vende tilbage til barndommen for en times tid og lege vildt, ligesom da man var dreng. Det er selvfølgelig stadig vigtigt med en dommer, der kan afgøre om der er scoret point og sørge for, at de få regler der er bliver overholdt.