Et hyggeligt projekt til haven hele familien kan deltage i

Solen står højt på himlen, fuglene synger og himlen er blå, men alligevel sidder børnene indenfor og laver det ene eller det andet, som de foretrækker at lave frem for at være udenfor. Du hiver og slider i dem, men de rykker sig ikke længere end til badeværelset eller køkkenet. Måske er du ikke selv så meget i humør til at være udenfor. Det handler blot om, at I skal have et projekt udenfor, hele familien aktivt kan deltage i på den ene eller den anden måde.

Træ er et vidunderligt materiale

Find ud af, om I mangler noget i haven. Et legehus, et skur eller måske et shelter? Eller et nyt gyngestativ til børnene. Dernæst kan I se, om I kan finde nogle plantegninger på nettet over det, I gerne vil have, eller måske kan I selv bygge det op fra bunden. Et godt materiale er træ! Det er lækkert, det giver et rustikt look, og det er let at arbejde med.

Men det kan tage lang tid med en almindelig sav at save alt træet, og børnene vil hurtigt få ondt i armene. Du kan derimod vælge at bruge en rundsav, eller intet mindre end en bordrundsav, som er lettere at styre.

Hvorfor en bordrundsav gør projektet lettere

I forhold til en almindelig rundsav så er en bordrundsav lettere at styre. I stedet for at køre saven igennem træet, så kører du træet igennem saven. Med en bordrundsav har du mulighed for at indstille klingen til den ønskede savhøjde og justere på dens vinkel. Du kan få bordrundsave i mange forskellige størrelser og til mange forskellige priser, du bør derfor nøje overveje, hvad det er, du mangler i en rundsav, og hvad du har planer om at bruge den til i fremtiden. Og så er det ellers bare at købe den rigtige.