Få styr på boligen

Er du på udkig efter en bolig? Så kan du helt sikkert nikke genkendende til, hvor stressende det er ikke at have styr på sin boligsituation. Sommeren er lige rundt om hjørnet og det betyder heldigvis, at der snart er tid til at intensivere boligsøgningen, således du rent faktisk får fat i en eftertragtet bolig.

 

Sådan får du fat i drømmeboligen

Der findes flere måder, hvorved du kan få fat i drømmeboligen. En af dem er ved at benytte diverse boligportaler. På disse sider kan udlejere og boligsøgere ligge opslag og dermed finde et hus til leje. Det kræver, at du dagligt tjekker diverse boligportaler, så du ikke går glip af drømmeboligen. En anden måde hvorved du kan få fat i en lejebolig, er ved at benytte dit netværk. Lav et unikt opslag på din Facebookprofil og sørg for at differentiere dig fra alle de andre boligsøgere. På den måde øger du også chancen for, at dine venner har lyst til at dele dit opslag, således dit opslag også kommer ud til dine venners netværk. Det er en god idé at kombinere flere måder, da risikoen for at du får fat i en bolig dermed bliver større. Slutteligt kan du vælge at skrive dig op i forskellige andelsboliger. Det fungerer på den måde, at du skriver dig på en venteliste og når der bliver en bolig ledig, vil den øverste på ventelisten blive tildelt en bolig.

 

Gå på kompromis

Der er en kæmpe efterspørgsel på lejeboliger og hvis du akut står mangler en bolig, så kan det være en god idé at gå på kompromis. Du får højest sandsynlig ikke en lejebolig til 3000 kroner midt i Københavns centrum. Vær realistisk, når du leder efter en bolig. Udvid din søgning så selvom du ønsker at bo i København, så undersøg boligmulighederne i nærlæggende byer som for eksempel Vanløse. Det er lang billigere og udvalget er langt større og så tager det blot 10 minutter i metro til København.

 

Den sjove del

Når du endelig har fået fat i drømmeboligen, så kommer du til den sjove del – nemlig indretningen. Uanset om det er første gang du flytter i ny bolig eller om det er syttende gang, så trænger du som regel til nye møbler, da alle lejligheder er forskellige og derfor har behov for forskellige møbler. Hvis du har fundet en etværelseslejlighed, så kan det være en god idé at investere i en sovesofa, da det er multifunktionelt. Hvis du derimod har fået fingrene i en 4-værelseslejlighed, så er der plads til den helt store kingsize-seng. Du skal selvfølgelig ikke blot have styr på møblerne, men også andet boligtilbehør. Boligtilbehør er med til at gøre et hjem til et hjem og afspejler desuden din personlighed. Boligtilbehør er noget, som du hurtig kan skifte ud sammenlignet med en seng, som er en langt dyrere investering. Når du er på udkig efter nyt boligtilbehør bør du tjekke HAY ud, som et af de førende mærker inden for både møbler og boligtilbehør.