Find den rigtige flytning

Vi kommer alle til det stadie i livet, hvor det er tid til at flytte noget. Flytningen fra barndomshjemmet til den første lejlighed, opmagasinering af varelageret fra en butik eller interiør der skal transporteres til hjemmet. Uanset hvad lejligheden er, er der forskellige flyttemuligheder til den. Der er dog mange forskellige parametre, der spiller ind, når man skal finde den rigtige flytning. Dette kan hurtigt blive en smule uoverskueligt, derfor er der lavet en liste over, hvad de forskellige flyttetilbud dækker over.

Flytteformer:

Transport: Dette er for flytning af de enkelte værdifulde genstande, i stedet for at bruge penge på at hyre en kæmpe flyttevogn, er der fokus på selve transporten fx varer eller gods der skal leveres. Grundet fleksibiliteten kan transport også anbefales, hvis du er i tidsnød, da der ikke er behov for meget planlægning.

Det er dog vigtigt at finde det rigtige firma, da prisen varierer i forhold til afstand. Det er derfor godt at tænke geografisk, og finde et firma afhængigt af om man ønsker en flytning på Sjælland, Nordjylland, eller Midtjylland læs mere her.

Den private flytning:

Dette er typen, der er for den private person. Det er en service til dem, der skal flytte for første gang eller måske udvide til familiehus. Det er også dyrere end transport, men til gengæld skræddersyer du selv pakken i de fleste tilfælde. Dette gør, at du selv kan bestemme, hvor meget flyttemændene skal hjælpe med ned- og udpakning. Derudover er det en pakkeløsning med en masse tilvalg, så du selv bestemmer hvornår, hvor og om tingene evt. skal opmagasineres.

Erhvervsflytninger:

Erhvervsflytningers segment er virksomheder. Skal butikken udvides og flyttes til større lokaler eller måske åbne, er erhvervsflytninger perfekte. Her tilpasser flyttemændene sig dit skema, så der undgås unødvendige forstyrrelser på arbejdspladsen, og flytningen foregår professionelt og hurtigt. Prisen diskuteres med selve virksomheden, og afhænger af varemængden og antal flyttemænd.