Guide: fra gammel til nyt gulv

Du går måske med en lille drøm om at få det gamle gulv i køkkenet, badeværelset eller soveværelset, lavet om til et nyt og fint gulv. Det er en god drøm at have, men problemet er bare, at den jo også gerne skal udføres. Det kan være svært lige at sætte i gang med at lave et nyt gulv uden at vide, hvor man skal begynde henne, og det kan denne tekst hjælpe dig med.

Vælg et gulv

Når man skal have et nyt gulv, er det for det første vigtigt at vide i, hvilken retning man vil gå. Man skal vide om man skal lavet trægulv om til fliser eller om man skal skifte gamle fliser ud med nye fliser. Når man har fundet ud af, hvor man gerne vil hen af, så er det tid til at finde den bestemte flise eller trægulv men gerne vil have. Det kan man kigge på nettet eller man kan også tage et smut ned i den lokale flisebutik eller byggemarked, for at se hvilken nogle valgmuligheder de her. Det kan tage noget tid, hvis man skal blive enig med sin partner om, hvilken en flise det skal være så det er en god ide at være ude i god tid, sådan at man kan nå at finde en flise.

byggearbejdet

Så er man nået til selve byggearbejdet. Når man skal have revet gulv og fliser op, er det oftest en god ide at få lidt professionel hjælp. Her kan man hyre en håndværker til at bryde det op, og en omhyggelig gulvlægger til at lægge fliserne. Sådan kan man nemlig få et nyt udsøgt køkkengulv, hvor der ikke er nogle fejl i. Det kan nemlig være noget man kommer til at ærgre sig rigtigt meget over, hvis man hele tiden går og finder nye fejl i sit gulv.