Guide: Som ny spiller online skal du være opmærksom på følgende

Rigtig mange nyder at bruge tid på at spille alverdens spil online, fordi der med dette nemlig følger flere fordele. For det første er det en god måde at blive underholdt på, for det andet findes der spil, som ikke findes andre steder, og sidst men ikke mindst har du ofte mulighed for at stikke af med en økonomisk gevinst, hvis du bruger din sunde fornuft.

Læs med i dette indlæg og få mere at vide om, hvilke ting du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil forsøge dig med online casino.

 

Vælg danske sider med licens

Der findes mange forskellige hjemmesider, som tilbyder online spil. Som nybegynder kan det derfor være virkelig svært at overskue, hvilke sider du skal benytte dig af. Som udgangspunkt er det dog væsentligt, at du sikrer dig, at de sider, du bruger, er danske sider med licens.

 

Ved at vælge danske sider med licens øges din sikkerhed på flere parametre. For det første er du garanteret, at siden overholder visse regler og krav, hvilket gør dem lovlige for dig at benytte. For det andet undgår du problemer med SKAT. Du skal nemlig ikke betale SKAT af de gevinster, du vinder på danske sider. Benytter du dig i stedet af sider uden for EU, skal du derimod betale SKAT af dine gevinster, og dette skal du selv sørge for at opgive til SKAT.

 

Kan du få bonus?

Næste step i retningen mod at få en god oplevelse ved at spille online er at undersøge, hvor du får de bedst mulige bonusser. På langt de fleste danske spillesider kan du indløse en række bonusser, når du opretter dig som bruger. Disse bonusser kan enten være i form af ekstra spins, første spil gratis eller fordoblet gevinst.

 

Det er altså værd at tjekke ud, hvad de forskellige sider tilbyder af bonusser, så du får mest muligt for pengene. Benytter du dig eksempelvis af Rød25, kan du få fingrene i en bonuskode, som giver dig forskellige bonusser, hvilket du kan læse meget mere om ved at klikke på linket.

 

Hurtig og nem ind- og udbetaling

På de fleste sider er det utrolig nemt at oprette sig som bruger. Det kræver typisk ikke andet end dit NemID, før du kan komme rigtigt i gang. Det er typisk samme konto, som indbetalingen sker igennem, som dine gevinster også føres ind på. På den måde er det nemlig mere sikkert, at pengene havner i de rette hænder.

 

Vær opmærksom på, at betalingstiden for en gevinst kan variere, alt efter hvilken betalingsmetode du har anvendt. Det kan tage alt fra 24 timer til 2-5 arbejdsdage, afhængig af hvordan du ønsker udbetalingen.

Stop i tide og spil ansvarligt

Når først du prøver at vinde én gang, får du sandsynligvis blod på tanden. Husk dog altid at bruge din sunde fornuft og få stoppet i tide. Lad være med at tage dumme chancer og være for overmodig. Husk desuden, at man skal være fyldt 18 år, før man lovligt må spille online.