Hvilke nye features findes på den nye iPhone X? 

Den nye iPhone X bliver uden tvivl meget populær og dette med god grund. Glade iPhone entusiaster kan se frem til et hav af nye features, som en gang for alle viser producenternes omtanke. Der er meget nyt intelligent teknologi at se frem til – ansigtsgenkendelse, en bedre skærm, længere holdbarhed og andre utrolige features. Hvis man ikke kan vente er det fra den 27. oktober muligt at forudbestille telefonen, så man er sikker på at få fat i en.

Med et enkelt swipe up

Truedepth. Det kaldes den nye feature, som producenterne er særligt stolte af. Med denne teknologi er det muligt for telefonen – ved et enkelt og hurtigt blik på dit ansigt – at genkende dine unikke ansigtstræk. Den husker tilmed, at dit ansigt ændrer sig, hvis du skulle ske at gro skæg eller på anden måde ændre dig. Med denne ansigtsgenkendelse har også er det også blevet muligt for iPhone X at lave en optagelse af dig, for dernæst at lave optagelsen om til et sjovt humørikon, som du kan sende videre til dine venner.

Telefonen kommer med en OLED skærm, som har den simple forskel fra en LED skærm, at den gør de enkelte pixels lysere, når det er nødvendigt, så der ikke er behov for at skrue op og ned på baggrundslyset. Noget andet, iPhone ejere kan være bekymrede for, er splinter i skærmen. Producenterne har protesteret mod for nem ødelæggelse af skærmen, og der er da aldrig brugt et bedre materiale for at sikre robusthed og holdbarhed.

Ud af de mange tiltalende og meget anderledes nye features ved den nye iPhone, skinner én dog igennem. Der vil ikke længere være en hjemknap, og da kan man spørge sig selv – hvordan man så åbner telefonen? Det gøres enkelt og simpelt ved at røre ved den blotte skærm, og med et swipe up er telefonen åben. Ansigtsgenkendelsen sikrer her, at der er sikkerhed ved adgang til telefonen.

Vær sikker på at få fat i den nye iPhone

Det har sjældent været sjovere at sende beskeder og at modtage dem, end når iPhone X bliver lanceret, og med iPhone-X-priser.dk finder du nemt den bedste pris på iPhone X.