Inviter til havefest til sommer

Det er ved at være den tid på året, hvor vi begynder at glæde os til de lange og lune aftner, de lyse dage og de mange hyggelige stunder, der kan nydes på terrassen med familie og venner og endda også i en skøn stund alene med en god bog. Det er tegnet på sommer, og det er netop nu, hvor vi kan invitere til den havefest, vi så længe har drømt om. For dig handler det således bare om at få inviteret alle de gæster, du gerne vil have med til at fejre den skønne sommer sammen med dig.

Send de hyggelige indbydelser

Og hvorfor gøre som alle andre og bruge de tekniske veje? Der er nemlig ikke noget, der er så hyggeligt som at få en indbydelse til en fest i postkassen. Det er der et eller andet nostalgisk over, og derfor er det noget, som langt de fleste sætter pris på, selvom det er langt de færreste, der stadig bruger tiden på at gøre det. Derfor bør du finde din computer frem og få udformet de indbydelser til dine hyggelige havefest, som du så længe har tænkt på. Pynt med skønne sommerbilleder og nogle farver, der får tankerne hen på den stemning, der skal herske under festen.

Bliv ikke hindret af manglende blæk

Og så skal du bare printe dine indbydelser ud. Til det er det en god ide at have investere i nogle ekstra printerpatroner inden, således du er sikker på, at du ikke må stoppe midt i dit arbejde, fordi der ikke er mere blæk på din printer. Sådanne kan du heldigvis finde til en god pris online. Når først du har printet indbydelserne ud, skal de i kuverten og ud til de mange postkasser. Dem der bor nær dig, kan du selv klare og resten kræver nok et frimærke.