Kenzo børnetøj – tøj af høj kvalitet 

Det kan være fristende blot at købe billigt tøj til sit barn, da det alligevel hurtigt vil blive slidt og dermed skal skiftes ud. Det er dog ikke nødvendigvis den rigtige måde at tænke på, hvis man f.eks. også skal tænke på miljøet. Med et miljømæssigt hensyn så er det bedre at købe tøj af en god kvalitet, da det så ikke skal udskiftes nær så ofte. Det vil sige, at der så skal produceres færre mængder af tøj, og dermed også at der så udledes mindre CO2 ud i atmosfæren.

kenzo-boernetoej

Ryd ud i tøjet og giv det videre

Hvis man tager springet ud i at bruge tøj af en højere kvalitet, så kan man jo starte med at rydde ud i barnets gamle tøj i klædeskab. Det vil sikkert være fyldt op med en masse tøj, som ikke længere passer i størrelse, er plettet eller slidt hul i. Det som ikke fejler noget, kan foræres væk – enten til andre børn i omgangskredsen eller til en genbrugsbutik, som så sælger det videre og bruger overskuddet til velgørenhed. Når det gamle tøj er ryddet ud, så er der plads til masser af nyt fint tøj. Og når der indkøbes færre mængder i en bedre kvalitet, så har det også den fordel, at det er lettere at organisere tøjet og at holde orden i det fremover. Husk at passe godt på tøjet, så det holder endnu længere, og læs altid vaskeanvisningen, så tøjet får den korrekte pleje.

Kvalitetstøj fra Kenzo på nettet

Hvis du ønsker at købe tøj af en god kvalitet til dit barn, så kan du f.eks. vælge mærket Kenzo, som er et japansk brand, der laver smart og moderne tøj til børn i alle aldre. Tøjet er stilbevidst og gør brug af en stor farvepalette samt print. Du kan finde børnetøj fra Kenzo hos den danske shop, Lillepot.dk.

Når barnet vokser fra tøjet fra Kenzo, så er det let at sælge videre, og så er der nogle andre, som får glæde af det, mens du selv får penge til at købe nyt tøj til barnet, og så er der sparet endnu mere tøjproduktion ude i verden.