Mangler din virksomhed et sted til opbevaring?

Det er desværre ingen hemmelig, at lokaler og kontorer udgør en stor udgift hos mange virksomheder. Leje eller køb af lokaler er nemlig sjældent billigt – især ikke hvis beliggenheden også skal være i orden. Heldigvis findes der billigere løsninger, der giver dig mulighed for møbelopbevaring eller for at opbevare udstyr, vareprøver og meget mere.

Har du overvejet dette alternativ?

Hvis du har brug for et sted til opbevaring, opmagasinering og lignende til din virksomhed, er du nok interesseret i at finde den billigste løsning. Her vil leje af et opbevaringsrum på et lagerhotel være en oplagt løsning. Lej et lagerhotel og få mere plads, uanset om du er en håndværker, der mangler et sted til opbevaring af dit værktøj, eller om du har en webshop og har brug for et lager.

Leje af et pulterkammer kan bruges til både opbevaring, kontor, depotrum, arkiv eller lager og er dermed en alsidig og attraktiv løsning for mange former for erhverv.

Et pulterkammer med de bedste forhold

Det kan være, at du ønsker at opbevare nogle sarte ting, der er sensitive over for skiftende temperaturer, fugt og lignende. I så fald er der ingen grund til bekymring, for forholdene er gode på lagerhotellet, hvilket vil sige, at dine ting vil være beskyttet mod forhold som frost og fugt.

Udover dette er opbevaringsrummene videoovervåget, så du ikke skal bekymre dig for indbrud, men til gengæld trygt kan opbevare dine sager.

Et rum efter dine behov

Alt afhængig af din virksomheds størrelse og dit opbevaringsbehov vil det naturligvis variere, hvilke krav du stiller til pulterkammeret. Derfor er der sørget for, at du kan få rum i mange forskellige størrelser, så du får netop den mængde plads, du har brug for. Depotrummenes størrelser spænder fra 3 m3 til 180 m3, så der er rig mulighed for at finde en optimal størrelse til dit behov.