Nintendo NES Classic er klar til at underholde folk

De fleste børn her i Danmark vokser nu til dags op med en masse forskellige former for underholdning. Der er det klassiske legetøj som underholdning, som dem der er voksne nu også kender fra deres barndom, og så er der naturligvis også en masse nyt legetøj, som er lidt mere moderne. I dag har børn også rig mulighed for at underholde sig selv med elektronisk legetøj. Meget mere end man havde for 15-30 år siden. Der er utrolig mange forskellige spillemaskiner og der kommer stadigvæk flere. Der var dog også spillemaskiner for 15-30 år siden, men slet ikke i så stor udbredelse. Dem der var har dog fået lidt af en kult status. Specielt en af de allerførste som ramte verden
, NES, er blevet rigtig populær. Og nu er der minsandten kommet en ny udgave – Nintendo NES Classic.

De fleste kender den nok fra de var små

Som sagt er det som sådan ikke en ny konsol. nintendominiclassicDet er en ny udgave af en gammel maskine. Den kommer dog med alle de gamle spil som man kender og husker så godt. Det er ikke sandsynligt, at unge nu til dags vil ønske Nintendo NES Classic. De kender den ikke rigtig, og har derfor ikke noget forhold til den. Det er nok snarere voksne mennesker, som vil prøve at få fat i denne nye konsol, fordi den giver så gode minder om ens barndom. Bare det, at man hører om nogle af de spil der følger med kan gøre en helt nostalgisk. 

Den er svær at få fat i – men ikke umulig

Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at der er rigtig meget kamp om Nintendo NES Classic. Det er helt vildt, så mange der gerne vil have fat i den. Ikke kun i udlandet, men også her i Danmark. Man skal dog ikke give op – det kan godt lade sig gøre at få fat i den. Man er blot nødt til at være meget opmærksom på, hvornår de forskellige udbydere får den på lager igen. Det kan sammenlignes lidt med, at man skal sidde og vente på billetter til en koncert med en rigtig stor kunstner. Der er man også nødt til at sidde klar lige så snart billetterne kommer ud, for ellers får man simpelthen bare ikke fat i nogle, og må derfor vente til næste omgang.