Overrask dine ansatte med en teambuilding tur

Du har kaldt alle dine medarbejdere sammen, de ved ikke, hvad du skal til at fortælle dem. Du starter med at bringe et smil frem på dine læber, hvilket er med til at øge dine medarbejderes nysgerrighed omkring, hvorfor du er så glad. Du siger: ”Jeg har planlagt, at vi skal på en teambuildings tur”. Dine medarbejdere får julelys i øjnene, da det betyder, at I skal ud og nyde hinandens selskab uden for arbejdstiden.

Hvorfor arrangere en teambuildings tur?

Teambuildings er noget, som de fleste arbejdspladser arrangerer, da det har en gavnlig effekt for dine medarbejdere og din arbejdsplads. Undersøgelser viser, at teambuildings ture er med til at ryste dine medarbejdere tættere sammen – de får en bedre kommunikation og interaktion med hinanden, hvilket er vigtigt for, at en arbejdsplads spiller maks. Udover dette bidrager en teambuildings tur nyttigt til de resultater, som din virksomhed leverer. En rystesammentur er med til at mindske chancen for opsigelser, da turen kan være med til, at medarbejdere føler sig mere knyttet til hinanden. Antallet af opsigelser og sygdomsperioder kan blive mindsket idet, at en teambuildings tur øger trivslen.

Ideer til teambuildings ture

De fleste virksomheder vælger at tage af sted på teambuildings ture, hvor aktiviteter såsom gåder og madlavningen er en del af turen. Hvor du tager afsted hen afhænger af, hvad du har i tankerne, at I skal foretage jer sammen. Fysisk aktivitet er også et populært valg, men måske savner du, at I skal lave noget nyt og anderledes, hvor I har tænkt ud af boksen end den traditionelle form for teambuildings ture. Actionpræget teambuilding for firmaer kan være et godt bud på, at I kan få et godt grin samtidig med, at I er udenfor med Outdoor Action. En mulighed kan altid være at kombinere denne form for teambuilding med de mindre fysisk krævende opgaver – dine medarbejdere vil med sikkerhed blive overrasket.