Så meget kan du opleve på et spaophold

De fleste har en idé om, hvad et spaophold eller wellness ophold er. Man forbinder det med et rart sted, hvor man kan slappe af og blive forkælet. Hvis du går og overvejer, om det er pengene værd, og hvad det egentlig indebærer, når man tager på et spaophold, så læs med videre her og bliv klogere på emnet.

Lækker massage

Et spaophold varer typisk et par dage. Mange tager det som et weekendophold, hvor de får slappet af og ladet energien op på ny. Det er et sted, hvor forkælelse g velvære er i fokus. Mange nyder særligt godt af en professionel omgang massage, der kan løsne op i de stive og ømme muskler. Der findes flere typer af massager, som folk tager til et wellness center for at få:

  • Almindelig massage
  • Graviditetsmassage
  • Hot Stone massage

Den gode, dybdegående massage er behagelig og løsner op i ømme led og muskler. Især gravide kan have problemer grundet den øgede tyngde og det nye tyngdepunkt. Her kan graviditetsmassage gøre underværker. Du har måske set hot stone massage fra film. Her placeres varme sten rundt omkring på kroppen.

Intet spaophold uden afslapning i vand

Et ægte spaophold skal byde på aktiviteter med vand. Det kan være et dejlig, varmt boblebad eller en swimmingpool. Også saltbad og dampbad er populært. Her bliver porerne i huden renset godt i dybden.

Man kan også få et lækkert fodbad og fodmassage – eller hvis man tør: Få en behandling af doktorfisk, der simpelthen æder døde hudceller direkte af fødderne og efterlader den sunde og bløde hud tilbage.

Også ansigtet kan få en grundigt og forfriskende ansigtsbehandling, så urenheder kan renses ud af huden, og huden kan plejes, så den bliver lækker, elastisk og blød.

Naturligvis indebærer et rigtigt spaophold også fuld forplejning, hvor der serveres lækre retter og forfriskende cocktails.