Sådan gør du din bolig klar til fremvisninger

Skal du til at sælge din bolig? Så er det afgørende at din bolig er klar til fremvisninger. Fremvisninger er din mulighed for at vise eventuelle købere, hvorfor de skal købe netop din bolig, og derfor er det vigtigt, at du har gjort lidt ekstra for at gøre din bolig klar. Vi har derfor samlet et par tips, til hvordan du kan gøre din bolig klar til fremvisninger i denne artikel.

Ryd op og gør rent

Det første, som du skal gøre når fremvisninger nærmer sig, er at rydde op og gøre rent. Det gør en kæmpe forskel for en bolig, om der er ryddet op, eller ligger ting og flyder over det hele.

Samtidig er det vigtigt, at der er rent i boligen for at de eventuelle købere for et godt indtryk af boligen. Hvis der rodet og beskidt, bliver de næppe overbevist om at det er deres drømmebolig,

Når du skal gøre rent, er det en fordel at gøre lidt ekstra ud af rengøringen op til fremvisningen. Du kan fx give vinduer en god vinduespudsning, så der kommer en masse lys ind i boligen, som kan være med til at gøre boligen lidt bedre. Vinduerne er noget af det vigtigste for en bolig, og derfor er en vinduespudsning også noget af det bedste, du kan gøre for at din bolig bliver klar til fremvisninger.

 

Undgå for mange nipsting

Når du har ryddet op og gjort rent, gælder det om at skabe nogle flotte rum i boligen, og her er det vigtigt at du ikke har for mange nipsting stående rundt omkring.

Det kan godt være at alle dine nipsting ikke føles som rod for dig, men hvis der kommer en fremmed ind i dit hjem, kan mange ting godt gøre at hjemmet kommer til at fremstå rodet og måske også lille.

Det er derfor en god idé at gå dit hjem igennem, og sørge for at det er overskueligt og uden for mange små ting rundt omkring i boligen.

 

Husk at gøre haven klar

Noget, som mange glemmer, i forbindelse med at gøre boligen klar til salg, er haven. Men haven er mindst lige så vigtig som selve boligen. Haven er noget af det første vi møder, når vi kommer til et nyt hus, og derfor er det også vigtigt at haven er gjort klar til fremvisningerne.

Det er fx vigtigt, at græsset er klippet og det værste ukrudt er taget væk, så haven kommer til at fremstå flot.

Hvis du har fliser tæt på huset, måske på en terrasse, er det også en klar fordel at gøre dem rene. Du kan evt. overveje en flise-og algerens, så fliserne kommer til at fremstå flotte. Grunden til at fliserne er vigtige, er fordi fliser med mange alger godt kan få huset og ikke mindst haven til at se knap så flotte ud. Og så er det bare pænt med helt rene fliser. Du kan se mere om flise- og algerens på nanostone.dk.

 

Skab et godt førstehåndsindtryk

Det sidste, du skal gøre for at din bolig bliver helt klar er at skave et godt førstehåndsindtryk. Førstehåndsindtrykket af boligen er det, som dem der har set boligen husker og det er derfor altafgørende for om køberne vælger dit hus.

Det er meget forskelligt, hvordan du kan skabe et godt førstehåndsindtryk i din bolig. Du kan fx sætte et par planter frem og gøre lidt ekstra for at det første indtryk af din bolig er noget særligt.

Når du har skabt et godt førstehåndsindtryk, er du klar til at fremvise din bolig. Så er det bare vigtigt at huske boligadvokaten, når du har fundet den rette køber, så du kan få styr på de juridiske papirer. Du kan fx finde en boligadvokat i Århus på denne hjemmeside.