Sådan kører du miljøvenligt

Bilteknologi bliver hele tiden mere og mere avanceret. For blot et par år siden kimsede alle af elbiler, men nu har de miljøvenlige biler fået et gennembrud verden over! Nu hvor et utal af nye modeller bliver produceret konstant, og der dukker tankstationer til elbiler op overalt, kan det sagtens betale sig at anskaffe sig en bæredygtig bil, der sikrer fremtidige generationers velfærd. Selv mange offentlige transportmidler kører nu på el eller bæredygtig benzin – så hvorfor ikke gøre det som privatperson?

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Elbiler har selvfølgelig stadig lang vej endnu rent teknologisk, så man er sikkert fristet til at holde sig til de traditionelle benzin- og dieselbiler indtil videre. Mange tror, at de kører langt længere på literen end de støjfrie elbiler, og at elbilernes batterikapacitet er så godt som ikkeeksisterende, men det er efterhånden blevet en misforståelse. Elbilers CO2-udslip er talrige gange blevet videnskabeligt bevist som værende lavere end traditionelle bilers udslip, men elbiler har desuden fantastisk accelerationsevne og har oftest god komfort.

Leasing kan gøre din kørsel mere bæredygtig

Vi ved allerede alle sammen godt, at der kun kort tid til at gøre op med vores gamle vaner og forbrug af fossile brændstoffer, der har store konsekvenser for vores planet og os selv. Men hvad kan man egentlig gøre som helt almindelig privatperson for at modvirke dette?

I stedet for regelmæssigt at købe nye biler, kan du overveje leasing af bil privat. På den måde kan du få lov til at køre i forskellige biler, men der skal ikke hele tiden produceres nye biler.

Få mest ud af din oplevelse med elbil

Med en bæredygtig elbil kan du med god samvittighed køre på arbejde eller tage med familie og venner til sommerhuset, på stranden eller på skovtur uden at tænke på den næste dyre benzinregning, I sikkert skal splitte mellem jer. Alle vil sikkert blive imponeret over, hvor meget en elbil ligner og fungerer som hvilken som helst anden traditionel benzinbil. Gør dig selv, dine nærmeste og miljøet en tjeneste ved at overveje at vælge el, næste gang du skal købe eller leje bil!