Sådan laver du den skønneste hjemmespa

Har du altid drømt om at have dit eget kursted derhjemme? Har du tiden, midlerne og pladsen til at realisere din drøm, men ved ikke helt, hvordan du skal komme i gang? Så læs med her, hvor du får gode råd til, hvordan du laver en fantastisk hjemmespa.

Saunaen er uundværlig

Skal der skrues helt op for luksussen derhjemme, skal der også skrues op for varmen. En sauna er nemlig fuldkommen uundværlig i en hjemmespa. Der er ikke noget som at komme direkte fra en svømmetur eller måske ligefrem en rulletur i sneen og sætte sig ind i en dejlig, varm sauna, og desuden er det utroligt sundt for både krop og sjæl at blive varmet godt igennem. Skal du have dit eget kursted derhjemme, skal du altså have bygget en sauna – du kan se udvalget af saunaer her hos Sagatrim, hvor der er til både de små og de store af slagsen.

Vildmarksbad i haven

Om vinteren er der ikke noget som at sidde i et varmt spabad i bidende kulde og se på stjerner. Om sommeren er det fantastisk at nyde de lune sommeraftener med et glas rosévin i spabadet og høre fuglene kvidre. Kort sagt er et vildmarksbad en god idé hele året rundt, og skal du bygge en hjemmespa, er det altså et oplagt element at lade indgå. Et vildmarksbad kan laves på mange forskellige måder, og du kan enten vælge at købe ét eller bygge ét selv. Er du god med hænderne, kan det sagtens være et gør-det-selv-projekt, du kan hygge med henover sommeren, og er du vild med at være udendørs, er det en oplagt mulighed for at rykke en del af dit nye ”kursted” ud i haven.

Gør det gennemført og personligt

For at din nye hjemmespa bliver allerbedst, skal det naturligvis være hyggeligt og personligt. Pointen er netop, at det skal være dit eget, og derfor skal det også være gennemført og lige efter dit hoved. For eksempel kan du købe fine skilte fra display.dk til din sauna eller vildmarksbad. Dermed kan det gøres lidt mere personligt. Det sender tankerne mod en professionel spa og kan derfor være med til at give dig den helt rette stemning, når du benytter dit eget kursted. Du kan også vælge at dekorere dit vildmarksbad på din helt egen måde for derved at sætte et personligt præg på det.