Sådan skaber du de perfekte rammer til dine børn i baghaven

Som husejer er det enormt dejligt at have mulighed for at komme en hel masse i haven og simpelthen skabe den perfekte have, som hele familien virkelig har lyst til at bruge en masse tid sammen i. I dag er det så almindeligt, at vi alle sammen bruger en hel masse tid foran computeren indenfor, og derfor er haven et godt og sundt afbræk fra at lumre indenfor.

Men det er naturligvis vigtigt, at du sørger for at have en skøn og indbydende have, der er pæn og behagelig at være i, og hvor der er plads til hele familien og alle jeres mange forskellige hobbyer.

Lav noget aktivt og kreativt med dine børn i haven

Det er altid sjovt for børn i alle aldre at have noget aktivt at tage sig til i haven. Derfor har rigtig mange børnefamilier også sådan noget som fodboldmål og trampoliner ude i deres have. Men det er begrænset, hvor meget tid børnene gider at bruge med disse ting.


Derfor er det en god idé sammen at finde på nogle kreative projekter, der kan inspirere børnene til at være mere aktive ude i haven. Det kan eksempelvis være, at I vil bygge en forhindringsbane ud af træ i haven, eller måske kan I endda sammen bygge en sæbekassebil.

Der er masser af muligheder for at lave en masse sjove og kreative ting sammen med dine børn i haven, og hvis du har behov for at blive ekstra inspireret, samt finde alle de rette redskaber til at kunne være kreativ i haven, så bør du kigge forbi Handytools, der kan hjææle dig her.

Uanset hvad I har lyst til at bygge sammen ude i haven, er der en hel masse sjove muligheder. Samtidig kan du også nemt skille de ting, I bygger sammen, ad igen, når I har lyst til at bygge noget nyt. Mange forældre oplever, at det faktisk er selve processen ved at bygge noget, som børnene finder sjovest og ikke selve det færdige resultat.

Kom i gang med at dyrke jeres egne grøntsager og frugt

Noget af det, rigtig mange børn og voksne også finder sjovt, er når I har plantet noget frugt og grønt i haven, der skal høstes igen. I en tid hvor vi normalt får alle vores råvarer fra en butik, er det enormt sjovt for børnene at se, at I faktisk kan dyrke endnu lækrere grøntsager ude i haven.

Her er det rigtig spændende for børnene at lære om, hvordan det fungerer. Du kan endda have de allermindste med ude i haven uden problemer, så I nemt kan plante og gøre klar til at få en god høst.

Hos Sneglehuset kan du købe alverdens smarte slynger til din baby, så det bliver nemt at have den med i haven, hængende på ryggen eller på maven. På den måde har du hænderne fri men skaber samtidig et stærkt og nært bånd til din baby, der kan høre dit hjerte slå.