Sådan vælger du den rette vakuumløfter

Har du planer om at investere i en vakuumløfter, så er der flere ting, du bør overveje, før du vælger, hvilken model det skal være. En vakuumløfter kan opfylde et væld af forskellige behov, og derfor er det vigtigt, at du helt præcist finder ud af, hvad du gerne vil opnå med en vakuumløfter. Derfor skal du se nærmere på, hvordan hverdagen i din virksomhed kører, så du kan sætte en vakuumløfter ind netop der, hvor der er behov for en. På denne måde kan du sørge for at effektivisere bedst muligt, og samtidig undgår du at investere i en vakuumløfter, som kan yde mere, end hvad der er nødvendigt for dig.

Vakuumloefter

Overvej hvilke emner der skal løftes

Det er meget vigtigt, at en vakuumløfter passer til de emner, der skal løftes i din virksomhed, for at du kan få det fulde udbytte af løfteren. Derfor skal du se nærmere på både vægt og facon af de emner, som du ønsker hjælp fra en vakuumløfter til at flytte rundt med. En vakuumløfter fungerer ved, at den suger sig fast til et emne, som derved bliver lettere at løfte, flytte og håndtere. Alt efter hvor tunge emner du har brug for at flytte, så kan en vakuumløfter kombineres med en gaffeltruck eller en kran, som kan hjælpe med at flytte mange kilo.

Vælg en vakuumløfter der passer til dine behov

Med en vakuumløfter er der et utal af muligheder for at effektivisere og gøre hverdagen lettere i din virksomhed. Før du investerer i en, skal du være sikker på, at den kan opfylde alle dine behov for at flytte eller løfte eksempelvis materialer. Det er en god idé at se nærmere på, hvad der ofte skal løftes eller flyttes rundt på inde på dit lager, din fabrik eller på dit værksted. Samtidig er det vigtigt at overveje, hvor langt det skal flyttes, så du kan sikre, at din vakuumløfter kan leve op til de krav, der stilles for at kunne udføre et løft af et emne i din virksomhed. Har du brug for ekstra hjælp til at finde ud af, hvilken vakuumløfter der passer netop til dine behov, så kan det være en god idé at få rådgivning fra en fagmand.

På Alvac-industry.dk kan du læse mere om vakuumløftere, og hos denne forhandler kan du få den rette rådgivning samt en demonstration af, hvad en vakuumløfter kan.