Sådan holder du dit tøj pænt

At være smart i en fart og parat på det meste, det er en kunst. At komme ud fra såkaldt backstage og se perfekt ud. Det er noget, som mange ønsker sig. Og det er også noget, der kan gå i opfyldelse.

At være backstage er noget, som man kommer til at være gennem det meste af sit liv. Man tænker nok ikke altid så meget over det, men faktisk så er man backstage og bag kulisserne, når man for eksempel er derhjemme. For det, som man så nu engang gør sig klar til, det foregår udenfor kulisserne, og derude i det, som vi vil kunne betegne som frontstage. Her er man på og man spiller en ’rolle’, hvad end det er ubevist eller noget, som man er helt klar over, at man skal leve op til. Hvad end situationen er den ene eller den anden, så kan de fleste nikke genkendende til, at man gerne vil se godt ud. Og så er vi tilbage, hvor vi startede.

Tøjet er ofte første skridt. Det er på mange måder den største del af det førstehåndsindtryk, som man giver, når man møder nye mennesker. Det er derfor ikke uden grund, at man tænker så meget over det tøj, som man vælger at tage på til for eksempel jobsamtaler eller lignende.

Hvis dit tøj er i topform, så er du også

Tøj der har været opbevaret i et skab eller lignende, er ofte krøllet, trælst og ikke til at tage på. Men nu skal du aldrig mere lade det være en stopper for dig. Måske tænker du, at den eneste måde at undgå krøllet tøj er strygejernet, og det er lige her, at steameren kommer dig til undsætning.

En steamer er både smartere, hurtigere og nemmere at håndtere end et strygejern, og så udfører den præcis det samme stykke arbejde med samme præcision og ender med at give dit tøj det udtryk, som vi alle elsker så meget. Hvis det er til dig og dit hverdagsforbrug, så kan du med fordel bestille små steamere, der derved også er billigere og præcis ligeså gode.