Sådan kan du koble af

Alle mennesker har brug for at koble helt af en gang imellem. De pauser vi tager os, er det der gør, at vi kan holde overskuddet og energien oppe. At have brug for pauser er ikke et nederlag. Det er blot tegn på, at du tænker på dig selv og investerer i dig selv.

Forkæl dig selv

Når du skal koble af, er det vigtigste egentlig, at du laver noget, der får dig til at slappe af og som gør dig glad. Derfor kan du f.eks. gøre noget ud af at forkæle dig selv. Det kan du gøre på mange måder, men du kan f.eks. tage ud og få en massage. Det er en af de slags ting, som vi alle ved, vi kan gøre, men som ikke ret mange får gjort særlig tit. Hvis du giver dig selv lov til at få en massage en gang imellem, vil du opleve at føle dig rigtig forkælet. Du kommer helt ned i gear og bliver fyldt op med ny energi.

Tag på ferie

Det er selvfølgelig ikke alle, der bare har mulighed for at tage på ferie når som helst. Hvis du har, er det en helt oplagt mulighed for virkelig at få koblet af. Når du tager på ferie, kommer du helt ud af dine hverdagsrutiner, og du kan tænke på alt andet end arbejde og huslige pligter. Hvis ikke du har mulighed for at tage på ferie her og nu, kan du altid begynde at planlægge din næste ferie, så du har noget at glæde dig til. Der findes mange rejsedestinationer, hvor du kan få rig mulighed for at slappe af. Det gælder f.eks. Magaluf på Mallorca.

Slap af i sofaen

Der behøver ikke altid de helt store ting til for, at du kan koble af. Det kan sagtens være så simpelt som at bruge en eftermiddag i sofaen med en god bog eller film og en kop varm te. Du kan også sætte dig til at lytte til en podcast. Du får på den måde noget ro og skal ikke tænke på alt muligt andet.