Sådan kan du komme i gang med planlægningen af en fest

Når du skal i gang med at planlægge en større fest, kan det godt være lidt uoverskueligt, hvis du ikke får dannet dig et godt overblik fra start. Hvor er det bedst at starte henne, og hvordan kommer du lige i gang? Det kan du få nogle tips til her.

Skriv en gæsteliste og en kort plan

Før du går i gang med den rigtige planlægning, er det en god idé at lave en gæsteliste. Antallet af gæster har nemlig stor betydning for den videre planlægning. Desuden kan du notere, hvis du allerede har nogle detaljer på plads mht. festen. Det kan f.eks. være, at du har besluttet et bestemt tema, en dresscode el.lign.

Find det rette sted for festen

Når du har styr på, hvor mange gæster der cirka kommer, kan du begynde at finde et sted, hvor festen skal afholdes. Når du vælger et sted for festen, skal det være et sted, der passer i størrelsen, men som også har den helt rette stemning. Det er f.eks. forskel på at skulle holde en ungdomsfest og en konfirmation.

Planlæg dagens menu

Hvis der skal serveres mad til festen, skal der også styr på det. Det er noget af det, som også er godt at have styr på i god tid. Du skal både finde ud af, hvem der skal lave maden, og hvad der skal serveres. Ofte sammensætter du menuen sammen med kokken, fordi han/hun tit har nogle gode inputs, som du måske ikke selv ville have tænkt på.

Arrangér noget livemusik

Enhver fest liver op, når der kommer noget god musik på. Specielt hvis du vælger at arrangere noget livemusik, kan der komme gang i stemningen. Det er noget, som folk i alle aldre kan være med på. Du kan finde livemusik hos www.lykkemusic.dk.