Sådan kan du motivere dine børn til at være sammen med dig ude i haven

Nu hvor vi er gået sommeren i møde, og vi har solskin og dejlige temperaturer, er det endnu mere tiltagende at komme ud i haven. Her kan du nyde den friske luft og nyde, hvordan du bare kan slappe helt af i solskinnet. Det er bestemt med at nyde det, mens solen er her, da vi alle ved, hvor meget regn der kan komme i løbet af et år i Danmark. Men det er lidt hyggeligere at være ude i haven, når du kan få dine børn med ud. Det er bare ikke altid ligeså nemt.

Legetøj i haven

En ting der helt sikkert hjælper børnene ud i haven, er legetøj, som de kan lege med udenfor. Du kan sagtens købe noget legetøj, som der kommer til at høre til ude i haven. På den måde behøver børnene ikke tage deres eget legetøj med ud, men de ved på forhånd, at der er legetøj som de kan lege med ude i haven. Billigt legetøj er perfekt, så du ikke skal bekymre dig om legetøjets stand. Det kan derfor være ligemeget, at de ligger ude også de dage, hvor der kommer en smule regn.

En lille pool

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at du har plads til det ude i din have, men det er altid et stort plus, hvis der er en lækker pool, hvor børnene kan blive afkølet og lege i vand. Der findes mange forskellige pools i mange farver og (heldigvis) mange størrelser. Der findes de helt små, som du måske godt kan få plads til, selvom du har en lille have. Der findes naturligvis også de større, hvor der er plads til at flere af familien er nede i poolen, hvilket også er meget hyggeligt, hvis du har plads.