Sådan sikrer du, at din bolig har områdets flotteste græsplæne

Det at have en flot græsplæne er ikke blot noget, der giver dit hjem en generelt flottere udstråling. Det er også noget, der kan bruges som håneret imod dine naboer, og hvem der nu ellers bor i området. Dog kan det godt være svært at finde ud af, hvad det lige er du gør med din tørre, gule græsplæne. Det kan du få nogle gode tips til her.

Dit græs skal ikke mangle vand

Når dit græs begynder at blive gult og vissent, er en af de mest sandsynlige grunde mangel på vand. Når du ikke drikker nok vand, bliver du tørstig og dehydreret. Det samme gør dit græs. Græsset viser det i form af tørke og ændring i farven, og det er altså ikke ligefrem noget, der ser godt ud. Derfor er det vigtigt, at dit græs får nok vand, så det ikke begynder på dette. Idet du ikke kan være sikker på vejret, kan du anskaffe dig et vandingssystem, som kan vande dit græs, når regnen ikke melder sig.

Det kan godt være for sent at redde dit græs

Hvis græsset er for tørt, kan det godt være, at det ikke kan lade sig gøre at redde det. Så er det bedre at så en helt ny omgang græs, som kan få lov til at vokse op og være grønt – og så må du sørge for, at det nye græs hele tiden er velhydreret.

Sidst men ikke mindst – hold græsset kort

Det sidste du skal gøre for at holde den flotte græsplæne, er at slå den. Hvis du nu har en voldsomt stor græsplæne, kan det måske betale sig, hvis du får dig en slagleklipper, som kan sættes bag på forskellige former for traktorer, og altså sparer dig for både en masse besvær og tid.