Skab et hyggeligt samlingspunkt i din have

Holder du også af at gå i haven? Din have fungerer som et rigtig godt sted til at slappe af og koble af fra hverdagens stress. Oven i det er det et rigtig godt samlingspunkt for venner og familie. Specielt om sommeren er det helt oplagt at bruge en masse tid i haven. Dog kan du nemt gøre det mere hyggeligt at opholde sig i din have ved at lave en lækker terrasse.

Gør klar til din nye terrasse

Før du kan få ny terrasse, skal du vide, hvor den skal placeres henne i din have. Det er vigtigt at tænke over sådan noget som f.eks., hvor solen er mest i din have. Når først du har valgt en placering, skal der bare gøres klar til terrassen. Hvis der er nogle sten, græs, træer, buske eller noget i vejen, skal det selvfølgelig fjernes.

Find de rette terrassebrædder

Derefter skal du have fundet ud af, hvordan din terrasse skal se ud. Du kan lave din terrasse af mange forskellige materialer. Det kommer helt an på, hvad du synes føles rarest, og hvad der falder bedst i din smag. Du kan også tænke på sådan noget som, at din terrasse skal matche dit hus. Hvis du er ude efter et varmt og hyggeligt look af din terrasse, kan du f.eks. vælge terrassebrædder. Hvis du godt kan lide en træterrasse, så køb terrassebrædder her.

Få hjælp til at lave din terrasse

Hvis du har hænderne godt skruet på og har mod på selv at lægge din terrasse, skal du bare gøre det. Men hvis du ikke er helt tryg ved det, skal du have kontaktet nogle, der kan hjælpe dig med det. På den måde slipper du også for alt det mindre sjove arbejde.

Gør din terrasse hyggelig

Når først du har din terrasse, er det bare med at gøre den endnu mere hyggelig, så du kan komme til at bruge en masse tid med dine venner og familie der. Du kan f.eks. lave læ med et hegn omkring terrassen, skabe hygge med lanterner eller et bålsted m.m.