Ting du bare må have i værkstedet

 Er du en af de heldige personer, der har et værksted? Eller måske har du lige købt hus og skal til at indrette dit første værksted? Så er denne guide lige noget for dig. Her kan du nemlig få lidt inspiration til ting, som du kan være gode at have i sit værksted.

Dispenser til papir

Når man roder med ting i værkstedet, er det uundgåeligt at svine. Derfor er det også vigtigt med noget aftørringspapir både til overflader og hænder. Her kan man få specifikke værkstedsruller. De fleste har dog en dispenser til papiret. Der findes en række forskellige mærker, der laver dispensere. Du kan for eksempel købe dispensere fra Tork, som har et stort udvalg. Du kan for eksempel købe Tork dispensere i mange forskellige størrelser og i både i farverne sort og hvid. Katrin er også et mærke, der laver dispensere til aftørringspapir i forskellige størrelser. 

Kompressor

En ting der også kan være god at have er en kompressor. Det er særligt en god ting, hvis du er glad for cykling. Her kan en kompressor gøre livet meget lettere for dig, når du skal pumpe cyklen. En kompressor kan eksempelvis også bruges til fodbolde eller til badebassiner. Husk selvfølgelig altid at være opmærksom på, at du ikke giver for meget luft.

En god hylde til værktøjet

Det er ligeledes vigtigt at have en god hylde, hvor du kan hænge dit værktøj op, så du let kan overskue det. Værktøjet kan for eksempel også opbevares i en værktøjskasse, hvis du ikke vil hænge det op. Det kan også give god mening at have en hylde til haveredskaberne.

Godt med opbevaringsplads

Et værksted er et sted hvor man kan opbevare mange forskellige ting. Derfor er det også vigtigt med nogle hylder til det. Mange har lagerreoler på sit værksted, da det er en god og billig løsning. Samtidig er de meget fleksible og kan ofte relativt let pakkes sammen eller sammensættes efter behov. Det er en løsning, hvor man kan opbevare mange ting på lidt plads.