Top 3 populære tagtyper

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til valg af tag til boligen. Det vigtigste er blot at du ved hvad du vil, og at du vælger noget der passer til huset. Samt at kvaliteten er det samme, som kvaliteten af din bolig. Det går nemlig ikke hvis standen ikke passer sammen. Ældre boliger har oftest gamle tage og lavet i beton, for så passer det til stilen.

Solcellemontering på taget

Det er ret smart med solceller på taget, for det giver dig mulighed for at producere din egen elektricitet. Derved sparer du både penge og co2. Solceller er vedligeholdelsesfri, så hvis bare de er monteret rigtigt, ryger diverse snavs selv af. Du sparer mange penge, ved selv at producere strømmen. Du får en god investering, og så kan du få leveret gratis strøm i vel og mærket 40-50 år. Det er en økonomisk og bæredygtig løsning. Som også tænker på fremtiden, det bliver sat på bøjler ovenpå taget, så de er nemme at pille ned igen.

Betontag

Betonet er et af de populære valg blandt danskerne, det skyldes at det er en af de mest holdbare løsninger på markedet. Det er mål fast, og utroligt nemt at lægge. Du kan vælge at få fat i taget i forskellige farver, samt forskellige overflader, alt fra råt til glat & mat.

Ståltag

Det er blevet ret populært at vælge ståltag i mange danske hjem de seneste par år. Det er nok mest fordi det er en billig løsning, og fordi kvaliteten stadig er i top. Ståltage er altid solide, og er gode i forhold til det modstandsdygtige. Det er pænt at kigge på, så om det skal bruges til skuret, eller hele huset er underordnet.

Tegltag

Er du den person som vægter holdbarheden? Så er en blanding af jord og vand lige noget for dig. For det er tegltag, det modstår alt, og er farvet med naturfarver.