Udnyt altanen optimalt med et altanbord – 3 anbefalinger

Rundt om i byerne bor rigtig mange mennesker i lejligheder. Dette fjerner normalt deres muligheder for at have en have, de kan gå ud i, men i stedet har mange af dem en altan. Med en altan har beboerne stadig mulighed for at bevæge sig udenfor i den friske luft og nyde solens stråler. Men for at det rigtig kan blive en nydelse at opholde sig ude på altanen, bør den indeholde nogle elementer til at gøre den lidt hyggeligere. Noget af det, der tilfører din altan allermest hygge, er et par stole og et altanbord. Med disse elementer har du muligheden for at sidde ned og slappe af, mens du måske nyder en kop kaffe.

Du kan finde et stort udvalg af altanborde på Herligthjem.dk her, men ellers kan du også læse om 3 altanborde, der i den grad kan anbefales lige her.

Det hængende altanbord

Et af de allermest praktiske altanborde er et hængende altanbord. Disse er specielt en fordel ved de helt små altaner, da de optager mindre plads end andre borde, da der ikke skal være plads til dens ben. Derudover kan de nemt hænges op og tages ned igen, når du ønsker det. De er rigtig pæne og fås i mange forskellige udgaver. Både med et moderne udseende med en træbordplade eller i den lidt billigere udgave i metal. Eller med et helt tredje udseende hvis du ønsker det.

Klapbord til altanen

En anden mulighed er et altanbord, der kan klappes sammen. Dette kan også klart anbefales, da det vil optage endnu mindre plads end et hængende altanbord. Samtidig med at du vil have mulighed for at få et lidt større bord. Ved at du kan klappe bordet sammen, kan du skabe mere plads på din altan, så du for eksempel får plads til at have et tørrestativ stående. På mange små altaner er der nemlig ikke rigtig plads til begge dele.

Et altanbord med tørrestativ

Dette er anden men lige så smart måde at klare pladsproblemet. Der findes nemlig også altanborde, som har nogle ekstra funktioner indbygget. Et eksempel på dette er, at der findes altanborde, hvori der findes et tørrestativ. Det fungerer på den måde, at bordpladen kan slås til side, hvorved tørresnorene kommer til syne. På den måde behøver du ikke både have et bord og et tørrestativ stående. Altanbordet er ovenikøbet et hængende altanbord, så du igen sparer en masse gulvplads på din altan.

Disse tre typer er alle tre altanborde, som i den grad kan anbefales til dig og din altan. Det er borde, der sikrer sig, at du kan få det optimale ud af altanen. En altan perfekt til at nyde solens stråler.