Nogle gange er der brug for en healer

Det er ikke altid, at tingene i verden kan forklares med tal og matematiske formler. Nogle gange oplever vi ting, der måske er svære at beskrive med fakta, men som alligevel ender med at have stor betydning for os. Derfor er det vigtigt, at du bevarer et åbent sind over for verden og alle de oplevelser, der venter på os. På samme måde har du måske brug for noget mere utraditionel hjælp, hvis du har problemer i hverdagen. Du kan for eksempel overveje at få besøg af en healer.

Hvad betyder healing?

Healing betyder direkte oversat ”at gøre hel”, og det er også en meget god beskrivelse af den betydning, en healingsession kan få. Vores hverdag er fyldt med energi, og sommetider opstår der ubalancer, som er svære at gøre noget ved uden hjælp. Her kan en healer være den perfekte hjælp i nøden, og det gælder både hvis du oplever smerter i kroppen eller angst og depression. Det er naturligvis vigtigt at slå fast, at en healer aldrig må erstatte en læge, men nærmere fungere som et supplement til de ting, som medicin ikke nødvendigvis kan klare alene.

Hvordan fungerer healing?

Forskellige healere har forskellige måder at arbejde på, men en healingsession vil ofte foregå ved, at du ligger ned, mens healeren arbejder med energien i din krop. Mange mennesker oplever at falde i søvn og få en rar følelse i kroppen, mens andre føler en stikken og prikken i musklerne. Det er helt normalt at reagere forskelligt, og du skal heller ikke blive nervøs, hvis du umiddelbart ikke kan føle noget. Nogle mennesker føler sig også meget energiske efter en healing, mens andre mere har lyst til at gå hjem i seng. Uanset hvad er det dog vigtigt, at du forholder dig nogenlunde i ro resten af dagen og ikke dyrker hård fysisk aktivitet.